Klebelsberg Kuno Általános Iskola
és Gimnázium

Főoldal Menü megjelenítése/elrejtése


Sintra (Portugália) - Erasmus :


Beiskolázási információk a 2019-2020-as tanévreKedves Szülők!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormányhivatal az alábbi beiratkozási időpontot jelölte ki:2019. április 11. (csütörtök) 8-19 óra között2019. április 12. (péntek) 8-19 óra közöttA Kormányhivatal felhívását ITT olvashatja.A beiratkozás az általános iskolában történik.Az idei évtől lehetőségük van elektronikus, E-ÜGYINTÉZÉS formájában is jelentkezni az általános iskola 1. osztályába április 1-jétőlA jelentkezés kétféle módon lehetséges:1. Azon szülők/gondviselők, akik már rendelkeznek KRÉTA szülői/gondviselői hozzáféréssel (tehát már idősebb gyermekük köznevelési intézménybe jár), úgy a rendszerbe való belépéssel automatikusan eléri ezt a felületet.2. Azon szülők/gondviselők, akik még nem rendelkeznek KRÉTA szülői/gondviselői hozzáféréssel, a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon keresztül "Új ideiglenes felhasználóként" regisztrálhatnak.A beiratkozás napján - függetlenül attól, hogy az E- Ügyintézés formájában jelentkezett-e - minden szülőnek személyesen meg kell jelennie az intézményben, ahol a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat, illetve a nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatnia.A beiratkozás módja:Iskolánk felvételi körzetébe tartozó gyermekeknek felvételt biztosítunk. Körzetes az a tanuló, akinek állandó lakcíme az iskola körzetében van, és ez megegyezik legalább az egyik szülő/törvényes képviselő állandó lakcímével. A beiratkozással kapcsolatos felvételi szempontsorunkat lentebb olvashatják.Beiratkozáshoz az alábbi iratok szükségesek:
  • a gyermek születési anyakönyvi kivonata, személyi azonosító kártyája,


  • a gyermek lakcímkártyája,


  • a gyermek taj kártyája,


  • a szülő/gondviselő lakcímkártyája.


  • Nem magyar állampolgár kiskorú általános iskolai beíratásához a szülőnek igazolnia kell azt is, milyen jogcímen tartózkodik a gyermek Magyarországon.A beiratkozáshoz le kell adni:
A jelentkezést követően az intézményvezető 2019. április 30-ig megküldi az érintett szülőknek a felvételről vagy elutasításról szóló határozatot.Beiratkozási Körzetek – itt megtekinthetőBeiratkozással kapcsolatos jogszabályi háttér – itt megtekinthetőBeiskolázási felvételi szempontok körzeten kívüli jelentkezők esetén – itt megtekinthető 
Sintra (Portugália) - Erasmus :

Klebelsberg Kuno 2018